Saturday, December 13, 2008

Abg Sharil Arshad & Family

sblm aku tulis ttg memori aku di Bali ari 2, nie aku nk citer ttg sambutan raya aji yg baru lps... xder pape yg istimewa pun gan keadaan mama yg x mengizinkan, makanya aku gan sis aku yg jd tukang masak, huhuhu....

memandangkan nie musim cuti skolah, sis aku kata baikla niaga jer tentu org ramai, aku xkisah sbb msh cuti tuk exam...

so dlm pkl 4.30pm tu kami dh siap buka stall, dlm sibuk2 nk bakar arang tu, Abg Sharil Arshad kol, ala bekas pemain bola sepak selangor tu dan peserta paling comel dlm Sehanti Berdansa 2 tu hehehe.... kata abg shah dia nk trn penang mlm tu (mlm isnin) so aku kata ok jer sbb aku mmg x sibuk, dlm sembang2 tu ada org tepuk aku dari blakang, bila aku pusing jer aku terkejut tgk abg shah, kak ani gan anak2 ada depan mata aku..... huhuhu xbaik tau abg nie...

so kitaorg lepak2, sembang2 smbl tu ada la gak aku cadangkan smthng tuk abg shah dan respon dia pun bagus... so plan tu dlm stage permulaan dah, aku harap ia bole menjadi nyata, insya Allah...

abg shah kata dia singgah jap jer kt penang, pas tu nk ke perak lak sbb ada hal... sronok aku dpt jumpa abg shah gan famili, dah lama aku xjumpa drg tau... tks ya abg shah sbb ingat gak kt kami... nnt kita jumpa lg tau....

4 comments:

Anonymous said...

rasanya blog ini hanya untuk orang-orang yang ternama dan popular saja kan

berdasarkan link-link yang ada, semuanya hebat-hebat saja kan

rasanya si empunya blog ini juga must be somebody

Ejan a.k.a Aydiel said...

heheh ade2 jerk dia.. ape hubungan awak ngan shah sehati berdansa tu?

Kasih Alyza said...

2 anonymous : sapa2 pun bole di link kan dlm senarai list saya...

kalo u nak pon bole, apa link nyer huhuhu...

Kasih Alyza said...

2 ejan : abg shah itu adalah abg angkat akak... itu la hubungan nya bro ooiii :D