Wednesday, December 17, 2008

Mari Pilih

sj aku letak gambar nie supaya anak2 dara kt luar sana bole wat pilihan, hehehe... nie antara jejaka2 idaman malaya yg kesepian hahaha (ye ke sepi, aku tgh happening abis huhuhu)...

mmg encem, macho, comel, manis, kacak, bergaya dan segala2nya lah ada kt drg nie... bkn takat rupa nya menawan, perangai pon elok2 belaka, berbudi bahasa, sopan santun, hormat org tua dan lain2 jg hehehe.... kalo ada yg berkenan jgn malu2 la tanya kat aku ya...

papepon nie la adik2 lelaki tersyg yg bersama aku dlm trip ke Bali ari 2... nnt kita p cuti2 lg tau, kasi lg happening muahahaha....

~ Ting / Alif / Teguh / Farid / Azrul / Firdaus / Phang / Albert ~

10 comments:

Masy said...

oleh kerana keciknye gambau dan x nmpk muka dorang, maka x jadilah sy nk usha2 dorang eheheheh

Kasih Alyza said...

2 masy : allo sis clik jer kat image makanya jadi la besor nnt heheheheh...

Masy said...

nmpk kanak2 la dorang ni, kensellah ehehhe

Kasih Alyza said...

hahhaha nama pon student sis, harus la nmpk kanak2 riang rebina hehehe...

kang bawa yg bapa2 bahaya lak, muahahaha...

Faryal Adzrin @ Al said...

kak adk nk c azrul2...
cpt g masuk minang die utk adk...
adk nk jgk..!!!!!

Kasih Alyza said...

2 adik : wahhhhh jerul dh ada peminat ya hehehe...

jerul tu mmg baik, yg lain2 pon baik gak... paling hapenning si alif laa hahaha....

nk akak pinang kan ke?? nnt la akak suruh jerul jer pinang kan adik ya muahahaha...

yani am said...

hohoho, handsomenya si azrul tu kak. yani nk jga la hikkkss

suhaila said...

wah encem2 nyer. tapi btl lah si azrul yang paling encem, akak su nak kenal boleh ke kekekeke

Kasih Alyza said...

2 yani : ooiittt adik, am nk ltk mana, gatal btl la budak2 nie huhuhuhu...

Kasih Alyza said...

2 suhaila : ya2 bkn takat jerul jer yg encem, sumer tu pun encem gak ;)