Friday, December 5, 2008

Warisan Wanita Terakhir

Bila kita dalam salam perpisahan
Namun aku tetap bersamamu
Ku rasa bagai satu sentuhan
Dalam mimpi ku terbayang wajahmu


Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu

Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi


Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir

Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu


Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi

Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir

Hati sucimu ingin ku miliki
Hanya satu yang ku pinta
Kasih...
Kau warisan wanita yang terakhir
Kau warisan wanita
Yang terakhir

10 comments:

yani am said...

hohoho, mmang btul la wrsan wnta trkhir hikksss.

klau ada spa2 yg berknan bleh la plih ya, jgan mlu2 smua ni sngle lg hikss.

tpi akak tu tak psti la pla kan sbab rsanya nnti ada pla yg jeaulos hikss.

peminat dari jauh said...

charlie angels versi malaysia, sangat cantik. boleh berkenalan?

anand suresh said...

kash, this combination is so superb babe!

u always attach together with this two sisters ya. no wonder why jebat cannot lay his eyes on others objects becourse u was the sweet objects he even seen i think hahaha.

i agree with that peminat dari jauh, charlie angels version malaysia that so sweet, so beauty, so adorable, so sexy and so so lah hahaha.

jebat, i think you should do something by now my men before kash gone from your side, think over before the game over :)

Anonymous said...

wow, sumgguh cantik mata tertarik nampak menarik.

hai siapa nama, boleh kenal ke? betul2 cantik dan manis si jelitawan 3 serangkai ini.

masih single? boleh lah mengatur ayat kekeke.

yang bertudung biru sejuk mata memandang nampak sifat keibuan, yang tudung merah jambu nampak garang walau dalam senyuman dan bertudung putih nampak keanak2kan.

sesuai dibuat calon orang rumah ni, muehehehe.

faizul said...

cantik nya 3 dara pingitan ni...

Kasih Alyza said...

2 yani : ya2 sumernya single lg dan xder sapa pun yg akan marah akak hehehe...

Kasih Alyza said...

2 peminat dr jauh : nk berkenalan, bole... sila la sila :)

Kasih Alyza said...

2 anand : ooiit macha.... what nonsense is this...

fyi, jebat always see beautiful things coz his my best Mr Photografer :)

only 3 of us qualified 2 become m'sian charlies angel hahahaha....

Kasih Alyza said...

2 anonymous : nk wat calon umah ker?? antar la borang nnt kami pertimbangkan ya muahahahah...

Kasih Alyza said...

2 faizul : makasih... sentiasa bersyukur gan ciptaan Allah S.W.T...