Friday, December 12, 2008

Lega Sudah

akhirnya, alhamdullilah...... dh hbs exam aku, rasa ringan otak aku dah xder beban huhuhu... pas nie cuti 3 bulan dr aku mengadap muka prof2 aku kt U hehehe.... pas nie nk tau result jer huhuhu.... 100% aku dh bg kat exam aku nie so aku harap result aku pun kebabom la nnt, insya Allah...

bole la aku pikirkan projek2 yg tgh aku rangka pas abis exam nie... byk dlm perancangan minta2 sumer menjadi lah, Amin...

pas nie ada skit masa tuk diri sndr, so sprt janji aku nnt bole la aku load kn pic kt Bali tu, byk sgt citer dan memori di sana mmg best dan happening, tunggu tauuuuuu....

2 comments:

Ejan a.k.a Aydiel said...

akak exam aper?

Kasih Alyza said...

ambik master... tggl lg 2 sem huhuhuhu... kena kayuh smp dpt master hehehehe...