Wednesday, November 5, 2008

Al-Fatihah

mlm td mak angkat aku kol bgtau adik ppuan aku manja meninggal dunia... rasa gelap pandangan mata aku bl mama kata cam tu sbb mlm isnin tu aku ada borak2 gan along dan mama masa drg melawat manja di spital, masa tu ok jer...

manja nie br jer melahirkan first baby dia last week melalui kaedah pembedahan, baby girl tu dinamakan Adeeliya Nur Risqa, masa dlm proses melahirkan baby tu la tekanan darah manja rendah dan berlaku skit internal bleeding...

aku btl2 sedih bl manja xder sbb dl masa mama lahirkan manja jarak arwah gan along adalah 11 thn dan manja mmg menjd kesygan along gan aku... dan manja mmg slalu ngadu gan aku mslh dia dr ngadu gan along, biasa la ppuan kan...

kalo dl aku ada 1 abg dan 1 adik dlm family nie, tp now aku hanya ada 1 abg jer tanpa adik disisi dan adik ini tlh meninggalkan permata hati wat kami sumer sbg kenangan dlm mengingatinya... kasih syg kami pd adeeliya xkan berbelah bg...

wat along, pls be strong sbb kita la kekuatan yg tggl wat mama, angah tau along sedih bl manja xder sbb angah pun sygkan manja tp ingat Allah lbh menyanyangi manja dr kita sumer...

moga arwah manja ditmptkan dikalangan org2 yg beriman... Al-Fatihah...

10 comments:

Faryal Adzrin @ Al said...

mari kte same2 sedekahkn al fatihah utk arwah..Smoga arwah dicucuri rhmat ke atas rohnya...AMIN..

Kasih Alyza said...

amin...

Djebat said...

Takziah..
Al Fatihah

Kasih Alyza said...

tks dear..

nuu_OL said...

takziah.moga arwah dicucuri rahmat:)

Kasih Alyza said...

tks sis...

sheera said...

al-fatihah
takziah kak. tamp sedeyh2 k

Faryal Adzrin @ Al said...

ya ya btl tu, akk jgn sedih2 tau.. klu akk sedih2 adik lg lah sedih..

Kasih Alyza said...

shee - tks sis...

Kasih Alyza said...

2 al - ya akak paham...