Friday, November 7, 2008

Geram

mlm td aku dpt dera seseorg, rasa best sgt sbb bkn senang nk dera dia nie hehehe... actually masa aku sms dia tu mmg aku perlukan dia sgt2 sbb dh xtertanggung rasa sedih dlm ati gan perbuatan adik2 aku... nape adik2 aku jd begitu....

lps a few sms yg aku kirim, pas tu baru aku kol dia... memula tu ok jer ckp pas tu dh xbole nk tahan dah, berkoyan airmata aku turun.... tp aku xpeduli laa janji aku dpt luahkan perasaan aku kat dia dan tumpangkan tinger dia tuk dgr sbb kalo nk tumpang bahu dia tuk aku nangis jauh lak plak, muahahaha....

bermula dr kisah 'family' kami nan 1 nie, pas tu mula la merepek ke mcm2 topik... tp yg wat aku geram tu bl dia start gelak kan aku psl insiden tertukar hp gan laki org tu, ooiitt melampau btl... 2 blum kira gan ayat2 tergantung dia yg wat aku bertambah geram isshhhh.... dan yg buat aku lg geram bermula dr pkl 9 mlm smp la nk dkt pkl 2 pg tu, punya la byk komersial break yg hp dia bg.... huhuhu yang u dh campak ke hp tu msk laut dpn opis u tu, hehehe...

yg aku xbole nk pikir 2 bole lak lam dok borak2 tu, dia sempat p toilet (lain kali pakai pampers laa, hehehe), sempat lg mkn roti cicah sambal memlm tu, katanya supper huhuhu.... pas mkn siap baring2 lakkkkk adoiiii.... smbl berborak mcm2 xtvt dia sempat wat tau, aku sggh impresif hehehe...

tp aku puas ati sbb dpt dera dia semlm, hehehe... xkisah la kalo pg nie tetiba mata dia rabak ke, ala2 mata panda ke janji aku dpt dera dia supaya x tido awal hehehe... tp 1 thing 4 sure dia slalu ada bila aku sgt2 memerlukan walau dia kata aku akan menangis nnt lps dia campak hp tu sbb x bole dgr sore dia, eeiiii perasan nya huhuhu...

maka lps nie aku akan sentiasa la dera dia kan sbb dia janji nak bayar bill hp aku, hoyeeiiii (2 aku tiru ayat dia,hehehe)... btw tks ya Jebat sbb sudi melayan program Mari Berborak Bersama Kasih, muahahaha...

3 comments:

Faryal Adzrin @ Al said...

wah...wah..wah... sggh romantis ya borak2 di mlm hari ya akk ku syg hehehe....

yani am said...

hohoho lmanya berbrak ya, ptut la dgan abg rpanya hikss. smga bhgia la hndknya.

Kasih Alyza said...

iishh isshh korang nie xder keje ke haaa...