Saturday, November 15, 2008

Exam is Coming

actually last week dh start class blk... tp br ari nie prof bg jadual exam, whatttt?? exammmm?? huwaaaa apa nie prof... i busy u know, how come exam just at the corner huk hukkkk....

exam aku bermula dr 1 dec, then 4 & 5 dec pas tu 10 & 12 dec, maknanya pas aku blk dr trip bali nie nyawa aku trs xder sbb nk menghadapi exam... aku p bali dr 23-29 nov, on 30 nov tu jer aku bole ulang kaji.... prof u mmg xptt laaaaa.... how come like that haaa...

nie nk exam mesti aku akan demam nyer, mmg dh biasa cam tu dh dr zaman aku skolah smp kt U bila nk exam jer aku mesti demam, xtau nape muahahaha... trend kot hehehe...

korang doa2 kan aku yerkk... aku dh x bole nk pikir lg dh camner nak atur jadual aku sbb jadual aku mmg dh penuh, tp i thing 4 sure aku mesti lulus gan cemerlang, makanya pas nie aku hanya akan tggl lg 2 sem tuk abiskan Master aku, cayoikk cayoiikk....

7 comments:

Asmadi said...

GOod Luck my dear Sister ..adik sayang akak :)

sheera said...

hehe gud luck kak ;D caiyok!

Faryal Adzrin @ Al said...

gud luck kakak ku cayunkkk..majulah sukan utk negara..hahahaha

Kasih Alyza said...

2 madi : makasih bro.. akak pun syg bro juga :)

Kasih Alyza said...

2 shee : tks my dear sis, cayoikk cayoikk hehehe :D

Kasih Alyza said...

2 adik : tks syg.. aiipp akak bkn nk bersukan la akak nk exam maaa huhuhuh...

yani am said...

akak gud luck ya. best student lgi ni hiksss