Tuesday, November 18, 2008

Bakal Calon Abg Ipar

actually n3 nie adalah atas dasar janji aku pada tuan empunya diri yg sedang hangat diperkatakan hehehe... aku pun xtau apa la sgt istimewanya seorg manusia yg bernama Hairul Azhar Mohamad a.k.a Jebat nie smp adik2 kata dialah bakal calon Abg Ipar yg paling best yg harus aku hadiahkan pd derang... bole cam tu?? adoiii...

disbbkan drg nie suka bg pale aku pusing, so aku minta 10 sbb nape aku perlu Jebat sbg bakal Abg Ipar drg, hahaha.... nk bg 10 sbb pun dh demam blum akak minta 100 sbb tau muahaha...
yang, u nk tau x apa kritiria2 u yg drg senaraikan tu?? meh sini kita baca sama2 yerkkk...

1. Sopan & Lemah Lembut (lembut?? yg mcmana ya hahaha)
2. Berpesonaliti Menarik (menarikla sbb tu abg ada ramai gf huhuhu)
3. Hensem dan Macho mcm Nash Lefthanded (cam abg nash tu... meh i nk tgk btl2 yang hehehe)
4. Bertanggungjawap (ya2, btl3 akak akui lah...)
5. Baik Hati (ntah xsmpt nk check lg ati abg samada dlm keadaan yg baik atau pon dh rosak huhuhu)
6. Penyayang (ermm, ada ke?? apsal akak xrasa pon hehehe)
7. Berbudi Bahasa (bahasa jawa abg tau la, hahaha)
8. Berhemah Tinggi (akak xpasti hahaha)
9. Berperikemanusiaan (ya2 i like this one)
10. Romantis (uuiisshh yg nie mana bole akak jwp kan... sbb kdg2 jer abg romantik hehehe)

haaa ada ke ciri2 nie dlm diri bakal Abg Ipar drg tu?? pas nie akak nk kena wat homework lah tgk abg ada x ciri2 mcm yg adik2 sebutkan... tp mmg akak pelikla nape mesti abg jebat yerkk sbb akak rasa korang ptt pilih bakal Abg Ipar yg lain gak tuk variety, muahaha.. org kata 'Best Men Win' so apa salahnya kalo bakal calon Abg Ipar tu pun org lain kn, kn, kn..... muahahaha...

10 comments:

MedicMesir said...

asam jawa tol akk ni..die publish gak ye..haaa..exactly abg mmg calon plg sesuai sgt..adk ske...hahahahaha

yani am said...

ya ya btul tu al, kak yani pun rsa abg la clon yg pling ssuai dgan akak.

sma pdan sma srasi, kak yani pun ska jga al, hikkss

anand suresh said...

kash, i really agreed wt all of them, actually this guy is really suite u. u all are meant to each others.

i hope u will settle down wt him, goshh both of u a really match.

Jebat, u should know how to appreaciate this lovely lady bcoz she was born special among the billioans that u never get.

gosshhh kash, at least i so happy for u when someone could really take a good care of u my dear.

peminat misteri said...

rasanya patut dah settle down, dok tunggu putera raja mana lagi kasih ooii

tak payah la dok cari dah yang ada depan mata tu pun rasanya dah sempurna

insya allah, amin

Miss Atie said...

ahahaha ni rupenye bakal kakak ipar atie...hik2....

Kasih Alyza said...

2 adk : hahahahah kan adik yg kata kalo akak brani ltk sj... so akak ltk la bg abg baca muahahaha...

Kasih Alyza said...

2 yani : banyakla korang nyer serasi bersama, nk kena nie...

Kasih Alyza said...

2 anand : OMG... out of ur mind i think huhuhu...

Kasih Alyza said...

2 peminat misteri : uuiishh sapa lak nie, tetiba jer suruh settle down, nk kena smack down ker? muahahaha...

Kasih Alyza said...

2 atie : bakal akak ipar?? abg atie yg mana ya heheheh...