Tuesday, November 11, 2008

Kebizian Melanda

adoiii sakitnya blakang, sepanjang ari kt pejabat immigresen wat kan group passport tuk student dan juga group2 aku yg akan dtg...

dah la panas, gan x mkn since pagi smp pkl 6 ptg aku kt situ, dh mcm keje kat situ lak rasa tp aku mmg biasa cam nie kat immigresen kalo aku terlampau byk group... smp kan aku yg duduk kt dlm pejabat pengarah tuk siap kan kje2 nie sumer, muahahaha....

nie masa aku blk kat opis tuk settlekan keje2 lain tuk group yg nak berlps pd kamis nie ke Medan, tp aku x ikut sbb malas hehehe...

xtau la smp pkl brapa aku nk lepak kt opis lak mlm nie, ada sesapa nk tlg temankan aku x?? haaa meh la teman aku, bkn sbb aku takot sorang2 kat opis tp atleast aku ada kawan bermain mata hahahaha....

rasanya takat nie jer coretan aku, kang lg panjang aku taip mau aku tido kat opis lak mlm nie huhuhu.... harrggghhhhh malas nya....

2 comments:

anand suresh said...

kash, u should hv smbdy who can always take a good care of u.

works is not all about my dear, pls open and give ur heart to sm1 who really want u beside them and i think jebat was suitable ror u, hahaha.

sorry jebat, i really mean it, so pls look into it and take a good care of my lovely sweet fren ya bro.

Kasih Alyza said...

ooiittt macha, lu gila ker... 4 ur info jebat is my best buddy ya... so u dun kepoh2 so pandai nak match kan org lak..

i think u the 1 who should think to get marry wt jess, not thinking about my fantasy story la hehehehe...