Wednesday, October 22, 2008

Anak Tiri Aku

ari nie aku nk citer psl anak2 jer huhuhu, kalo td anak aku yg kecik nie anak teruna aku lak... cuba korang tgk hensem x anak teruna aku nie?? manis tau org nya dan baik juga... nie adalah anak tiri kesayangan aku hehehe... anak tiri tau huhuhu...

ehh ehh jgn salah paham k, aku x kawin lg la gan bapa dia tp dpt gelaran mak tiri hehehe... anak tiri aku ni namanya Razman, muda belia lg tp sygnya telah pun berpunya so korang xyah lah nk bodek2 aku sbb nk takle anak teruna aku ni ok hehehe...

one thing about my step son, kalo korang duduk sebelah dia gerenti pecah perut la sbb dia hanya akan wat org gelak jer kiranya sgt bahagialah kan kalo dok gan dia sbb awet muda huhuhu...

dan sgt bertuahlah pompuan yg menjadi pilihan atinya krn dia seorg yg sgt2 menghormati wanita dan itu adalah sebaik2 lelaki dlm menjd pelindung wanita... dan aku jg nk dia tau yg aku sgt2 sygkan dia...

Man, akak nk man tau yg akak syg man sgt2... (ehh akak ke?? bkn ibu yerk, muahahah)...

6 comments:

kuncop said...

k.kasih...
camner nak ambik anak tiri~??
kuncop pon nak jugak lar.
teeheehee...

Kasih Alyza said...

kuncop...

anak tiri tu akak xambik tp anak tiri tu yg ambik akak jd mak tiri hehehe...

lgpun anak tiri akak tu xder mak sis, tu yg menumpang kasih syg akak tuk dijdkan mak tiri...

mmg baik anak tiri akak tu sis, bertuah akak ada anak tiri camman tu hehehe...

Faryal Adzrin @ Al said...

wahhhhh... anak tiri akka ni mmg encem la... abg tak jeles ke akak muahahaha...

Kasih Alyza said...

nama pun anak tiri nk jeles amenda nya adik oii hehehe

yani am said...

hohoho sgguh kacak anak tiri akak ya hikss

Faryal Adzrin @ Al said...

kak yani jgn nk mengatal ya, abg am nk campak mana? abg man ni al dah chop tau hahaha...