Monday, October 13, 2008

Meniti Kejayaan

kalo kebiasannya aku asyik citer psl sis2 aku, kali nie aku nk citer psl bro aku lak, sapa lg kalo bkn Asmadi...

well adk kesygan aku ni mmg jenis yg mendgr kata, baik budaknya, sopan, lemah lembut (bkn lembut tau, huhuhu), handsome, kacak, manis , cute dan segala bagai lg lah (haaa adik, dh penat akak pomot nie, bl nk blanja mkn hahaha)...

kehidupan nya x la sekaya mana namun diri dia kaya gan budi bahasa, tu yg aku suka... paling aku terharu, dia x prnh mengabaikan mak nya di kelantan tu (adik syg mek kn, kn adik).... terserlah sifat seorang anak yg sgt mengambil berat hal2 keluarga nie..

bermula nya episod idup adik aku ni di kl... bergelar seorng bintang (bintang yg baru nk kelip2 tu).... berlakon ada, wat modelling ada, tggl xder wat album jer lg (tp albun gambar adalah, kn adik kn, hehehe).....

takat msk majalah, msk paper tu perkara biasa jer, almaklumlah bintang katakan.... nie antar keratan paper yg aku simpan lg....

peminat xyah citer la mmg ramai, pemenat lg la ramai muahahah... kesian adik aku nie.... aku mmg slalu berada gan dia walau aku jauh... xprnh berhenti dr menyokong karier seni dia... kerjaya dia dan jg kehidupan dia....

akak slalu mendoakan agar adik dipermudahkan segala urusan dan jg berjaya dlm bidang yg adik ceburi.... tanda kasih akak kpd adik x prnh padam hingga ke akhirnya... dedikasi nie mmg khas tuk adik akak...

pd sesapa yg berminat nk kenal gan adik aku nie, jgn la segan silu ya cari aku, muahahaha...

10 comments:

Asmadi said...

ohhh baik punya ek promot adik ni hehe nak kena kasi comisen ni kat akak hehe..

utk kak gak thanks ek ..adik sayang akak gak macam akak kandung dah ..!

Kasih Alyza said...

no hal.... perkara yg baik2 pttla di war2 kn jer...

mana la tau pas nie job menimbun ke, rezeki melimpah ruah tu sumer kn tuk mek...

akak sentiasa mendoakan tuk adik... promosi nie akak kasi free jer xder charge hahaha...

mebby said...

huhuhu ensem seh adik u..nk kenai bole ahakss

Kasih Alyza said...

bole2 apa salah nya, heheheh....

mUaDZam ShaH said...

ahhhh !!! encem aku gik !! ekekeke!!

Kasih Alyza said...

ko mmg hemsem tu mmg xdpt nk disangkal lg, kalo x mana bole jd superman kan hehehe :D

mUaDZam ShaH said...

ehemmm!!! ko nk makan aper ???

Kasih Alyza said...

aku nk mkn kt victoria station... jom heheheh..

yani am said...

mmang smart la abg madi ni kan kak. moga abg madi berjya lah dlam bdang yang dia cburi.

Kasih Alyza said...

insya Allah adik, kita doakan la kejayaan wat abg madi nie, amin..