Thursday, October 16, 2008

Tak Faham

kdg kala aku xpaham gan peel manusia nie... ada jer nk tmbl kan mslh dan huru hara kan idup org lain... org kata kalo x kaco idup org lain sehari kiranya mau mati kutu lak kot kan, huhuhu...

pelik aku xder ribut xder taufan ala lak yg nk jd inspektor shahab bombay police station, nak soal jawap aku sbg nya... sedangkan ada perkara yg dia tnya aku tu haram aku sndr pun xtau, apa kes...

jgn ingt bl aku ni asyik diam asyik mengalah ingt aku yg salah, tp sbb aku malas nk layan manusia2 mcm tu... aku msh lg pikir kan perasaan org sekeliling aku... nasihat serta pandangan mereka2 yg aku syg...

apa sj yg aku wat, aku tau dimana aku berdiri... xperlu nk tnya aku samada apa yg aku wat tu btl ke idak sbb aku ada advisor yg terbaik tuk nasihat kan aku... apa sj yg aku nk lakukan mmg aku slalu highlight kt advisor aku in what situation always...

bak kata advisor aku tu " dah, baik u stop dan jgn layan lg, kang kalo u layan lg panjang... dan menda2 tu sumer xder mendtgkan mudarat pd org yg tanya pd u pun, so biarkan sj"....

kdg2 penat aku nk jg ati org, sbb in return tu org x reti nk appreaciate apa yg kita wat... but aku bangga sbb aku ada org2 yg sygkan aku, yg slalu ada bersama tak kira dlm apa jua keadaan... and also to my best listener and advisor yg always willing to share a opinion with me...

tks alot guys, u all means alot to me and i love all of u, muaahhhhhh....