Monday, October 20, 2008

Hero in The Making

well, kebiasaannya 'Dia' hanya mempromosikan adik2, bakat2 baru serta artis2 di bawah naungan BlueBiru Entertainment tp kali ni aku nak memperkenalkan 'Dia' secara in person sbb his the new Hero in the making hehehe...

Hero in the making ini mungkin akan mengantikan tmpt rosyam noor suatu masa nnt, dlm kepayahan producer mencari hero2 baru tuk diperkenalkan ini adalah salah sorang dr calon2 hero tersebut.... berikan lah apa watak sekali pun, pasti dilaksanakan sebaik mungkin huhuhu...

pd wakil2 production house, producer2 dan mereka2 yg terlibat dlm industri dunia perfileman jika berminat tuk mendptkan khidmat lakon layar Hero in the making ini, jgn malu2 or segan2 bole berhubung terus dgn aku yg bertindak sbg secretary 'Dia'....

akhir kata, we welkam u Jebat - Hero in the making to the industry, hahahaha.....

21 comments:

Faryal Adzrin @ Al said...

wah..wah..wah..HERO IN THE MAKING..calaaa la lu bro..best in the world..wahhhh

Anonymous said...

abe jebat hero in da making??wow....so saper heroin in da making lak???hahhahaa....

serios nak tau ni.....hehe
(wlpun cam dh tau jer.)


yg benar aqua...

Kasih Alyza said...

adik - harus world abg tu pas nie glamor abis la mengalahkan rosyam noor tu adik hahahaha

Kasih Alyza said...

aqua - heroin in the making tu terpulang lah pd pihak production.. kalo sis nk pun bole gak no hal hehehehe....

ermmm apa yg sis tau nie (moskel2) hahahah...

Faryal Adzrin @ Al said...

haaaa adk rasa cam nk tau je kak sape heroin die

Kasih Alyza said...

ntah.. sbb akak xtau sapa heroin tuk abg pun hehehe...

Faryal Adzrin @ Al said...

Alaaa ape ssh heroin xpyh nk merangkak cri jauh2..KASIH ALYZA kn ade..adk pn leh klu nk..wahhhhhh

Faryal Adzrin @ Al said...

jatuh cinta lg..lg2 ku jatuh cinta..entah bagaimana harusku memikirkannya...
layaknya seorg pria m'jd hero pd kasih alyza...mungkin itu 1 petanda mereka akn bersama....wahhhhh..pandai lak den ubah lirik lagu ni haaa

Anonymous said...

hero in da making kat hati kak kasih ker???hhaahhahha

alamak melepas lah nak tekel abe jebat pas ni wakakkakkaa

ya ampun korg dua..gurau eh

Kasih Alyza said...

adik - xbaik tau fitnah2.. dosa tau.. 2 kn abg adik jg... doa lah yg baik2 jer tuk abg...

Kasih Alyza said...

aqua - iisshhh apa ak kesitu.. bkn2 nehi2... kalo aqua berminat apa salah nya akak no hal heheheh...

Djebat said...

wah3..ini keje korang belakang aku ye..kejar..kejar..kejar...

Kasih Alyza said...

iisshhh yang, jgn la marah... nie penghargaan i tuk u tau hehehhe...

terima lah hakikat hero in the making nie, muahahah...

Anonymous said...

no hal eh...

leh ar kite bermadu..wkakakakaka

ya ampun gurau ni...

kang pengsan lak abg jebat..hahhaha

aqua

Kasih Alyza said...

aqua - kang abg tarik tinger akak xtlg tau muahahaha...

xbek gossip2 nie, akak hnya melaksanakan tugas tuk mempromosikan abg jebat sbg Hero hehehe...

Faryal Adzrin @ Al said...

adoiii abg dtg lak.. lariii.mampuih adk cmni..

yani am said...

hohoho hero in the making msti jdi pjaan malaya abg ni kan hikkss

yani am said...

ke hero didlam hti yg mcam mrka smua ktakan ni hikkss

Kasih Alyza said...

dh2 jgn nk merepek lak yani, akak tanagn kang baru tau huhuhu...

Anand Suresh said...

kash, i think is guy really have touch your heart already and his meant to be you my dear.

sp happy for you becourse the moment have come yeah. would like to know how this man could grab your heart hahaha.

Kasih Alyza said...

suresh,

wallawei what a nonsence la thambi.. his my best buddy ok... watch out hahahah...