Wednesday, October 22, 2008

My Baby

taraaaa, meh sini aku nk kenalkan korang gan anak kesygan aku nie... comel kn? mmg comel pun tgk la sapa ibu nya kn hehehe... mesti korang heran kan tetiba jer aku ada baby muahaha...

well sbnrnya ni anak angkat aku tp aku sgt2 sygkn dia lbh dr nyawa aku... nama baby aku ni Nur Alya Qaisara dh berusia 6 bln skarang... wat masa nie alya stay gan mummy dia di jb tp aku xprnh miss tau ttg perkembangan alya dr mummy dia tu ari2, tks ya dear coz sggp kongsi alya gan aku... so alya dh ada mummy gan ibu serentak kan, hehehe...

nie dh xtertahan rindu dh kt baby comel aku ni tu yg aku plan nk p melawat alya ujung thn ni, so baby ibu is coming to hugs u syg...

5 comments:

mebby said...

hhehheh..u r most welcome ibu...semua pintu kat johor nih terbuka untuk ibu...muachhhh TQ so much

Kasih Alyza said...

ya ya mummy.. akan ibu smp kesana tuk pelok si kecil kesygan ibu tu nnt...

dah rindu sgt2 kt alya tau huhuhu... akak ibu smp jhr melawat mummy dan alya nnt...

syg alya dan mummy... muaahhhhsss

Faryal Adzrin @ Al said...

comel baby akak ni, bila la lg nak ada baby sendiri ni akak oiii hehehe

yani am said...

entah akak ni, cpat2lah ada baby sndri haa kan snang hiksss

Kasih Alyza said...

nie pun kira cam anak akak gak la :)