Thursday, October 23, 2008

Lelaki Pilihan Hati

ni la lelaki pilihan ati ku... kulit itam manis, muka bersih dari misai tp ada lah janggut skit sbb ikut sunnah nabi... sedap mata memandang kan lelaki yg muka nya bersih cam nie dh 2 sweet jer, i like hehehe....

well korang jgn lak mandai2 wat andai ya... ni bkn nya pakwe aku tp adik kesayangan aku Qayyum yg kini sedang berada di alor setar dan bertugas di TNB... dia nie mmg rapat gan aku, apa sj mslh pun dia pasti share gan aku dan yg terbaru ni aku rasa ati dia tgh riang berbunga2 cinta huhuhu...

aku xkisah gan sapa pun dia nk bercinta tp ya lah namapun adik kan so dia mmg slalu minta nasihat dr aku la... katanya jiwa kaco sbb nk pikir bab2 ni sumer tp nasihat aku cuba la dl, kalo sesuai go ahead kalo x just be fren 2 jer... lgpun this is the same girl yg dia prnh kaple b4 so ati budi mmg dh kenal kan...

secara x langsung aku mmg suka lelaki yg rupanya cam adik aku nie... xjemu pandang muka dia tau sbb asyik senyum sj rasa tenang dihati... yg paling aku suka sbb muka dia jenis yg bersih xder kumis, xder misai tp cuma ada janggut skit... sbb aku alah menda2 tu sumer tau, sbb aku rasa geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii, muahahaha...

3 comments:

Faryal Adzrin @ Al said...

akk, al nak boipren yang muka mcm abg qayyum juga lah, muahaha...

Kasih Alyza said...

nak ya adik... haaa ambik sj hehehe..

yani am said...

qyyum tu mmang mnis kan al, hikss